AiSy's BuRfDaY

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, October 24, 2010

~Bile Dia Shopping~

Kini kanak2 blum brusia 2 thun lg sudah pndai bershopping...ini lah dikate kn kanak2 skrng makin cpat brkembang. Mane tak nye sedari dlm perut ibu lg diaorg sdah didedahkn dgn pelbagai supplemen tuk minda..diikuti plak slpas lahir bkan sahaje susu ibu yg dsarankn malah susu formula yg shngge 4x DHA didedakn..maka hasilnye kanak2 skrg sgt cpat berkembang dan cepat sgt belaja sest yg baru dlm hdup diaorg.

Dan ini adalah antre cntoh2 kanak2 trsebut..haha..
Oohhhh anakku Muhammmad Aisy Zafran. Tanpe ibu and baba sedar ketike kami jgak sebok kate orng survey skit2 ape2 yg patut tibe2 muncul si kecik ini dgn bakul di tngannye sebijik cam makcik2 g pasar. Serentak ibu n baba ketawe tp die ttap maintain dgn gaye nye..haha. Terus aku brtnye kan baba.."mana die dpt idea ni..?? ade org kat sni yg wat mcm ni.."..sambil mata kami melilau melihat ke sekiling jika ade org yg brgaye begitu..tapi takde..kami?? oohhh bkan kami brgaye begitu dan tanpe dipengaruhi kami. Jwb baba.."ade la tu sblm ni die tgk org wat gtu.."..hoho..btul gak tu.
Dalam bakul tu boleh plak die ltakkn mainan die yg mmg die bwak dr rmh..sbb si aisy ni agak taksub ngan toys klo bleh ke mane2 nak bwak toys..tak kisah la ape2. Ade je kan diaorg ni dpat mcm2 idea..bdak2 zaman skrg la katekn...

Pilih aisy jgn tak pilih...


Dah penat shopping main la kejap smbil tnggu ibu n baba...

Tadaaaa....ini lah hasil nye si Aisy shopping...
Nasib baik la toys kat kedai tu murah2 je so boley la aisy nak rembat bnyak2..klo mahal 1 je boley okayyyy...

3 comments:

  1. lidia...u shopping kat mana tu yek???cam familiar jerrr kedai tu..hehehe

    ReplyDelete